Verzekeringsrecht: Actualiteiten verzekeringsrecht

In de cursus Actualiteiten verzekeringsrecht worden diverse onderwerpen behandeld. De actualiteiten van de afgelopen periode komen aan bod, waaronder in ieder geval het thema van opzet tot misleiding in het verzekeringsrecht en de zorgplicht in het verzekeringsrecht. Verdere onderwerpen worden nog aangevuld.

Datum en tijd Dinsdag 8 december 2020 van 13.00 – 17.30 (inloop vanaf 12.30 uur met lunch)
Prijs regulier/ prijs UvA-alumni

€ 320 (geen btw)/ € 288 (geen btw). Prijs is inclusief consumpties, lunch en digitaal cursusmateriaal

Locatie Koninklijke Industrieele Groote Club, Dam 27, 1012 JS Amsterdam