uva.nl
Alle cursussen op rechtsgebied

Verzekeringsrecht: Actualiteiten Verzekeringsrecht

In de cursus Actualiteiten Verzekeringsrecht worden diverse onderwerpen behandeld, zoals algemene voorwaarden, dekkingsomvang, zorgplicht tussenpersoon-zorgplicht verzekeraar en verzwijging. Ook komen contra-expertisekosten in het verzekeringsrecht en medewerkingsplicht in het verzekeringsrecht aan de orde. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan het leerstuk van eigen schuld: objectieve toerekening/verwijtbaarheid, de normale voorzichtigheid clausule en de te late premiebetaling in het verzekeringsrecht.

Schrijf u nu in voor deze cursus

Datum en tijd Dinsdag 10 december 2019 van 13.00 – 17.30 (inloop vanaf 12.30 uur met lunch)
Prijs regulier/ prijs UvA-alumni € 300 (geen btw)/ € 270 (geen btw). Prijs is inclusief consumpties, lunch en digitaal cursusmateriaal
Locatie Koninklijke Industrieele Groote Club, Dam 27, 1012 JS Amsterdam