Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.

Coronabeleid

Goed nieuws! Wij organiseren ons onderwijs weer op locatie.

Wij geven ons onderwijs op twee locaties (Koninklijke Industrieele Groote Club en De Burcht van Berlage) waarbij uiteraard alle coronavoorschriften worden gevolgd. Bij iedere cursusomschrijving staat vermeld op welke cursuslocatie de cursus zal plaatsvinden. Beide locaties werken met een coronatoegangsbewijs. 

U kunt gebruik maken van de CoronaCheck-app. Hierin kunt u gemakkelijk zelf een geldige QR-code aanmaken. U gebruikt daarvoor uw vaccinatiebewijs, recente negatieve toegangstest of een herstelbewijs (van maximaal 6 maanden oud). De QR-code kunt u uploaden in de CoronaCheck-app. U kunt de QR-code ook printen en op papier meenemen naar de cursuslocaties.

Op de cursuslocatie wordt de QR-code gescand. Er verschijnt een groen vinkje. Ter controle wordt ook de eerste letter van uw voornaam, de eerste letter van uw achternaam en uw geboortedag of geboortenaam getoond. Er wordt niet getoond of u getest, gevaccineerd of van corona hersteld bent. De cursuslocatie zal iedereen die binnenkomt vragen om het coronatoegangsbewijs, ook als u vaker bij de cursuslocatie komt.

 • Veelgestelde vragen

  Moet ik altijd een coronatoegangsbewijs overleggen?

  Ja, onze beide cursuslocaties werken op basis van een coronatoegangsbewijs.

  Ik ben niet (volledig) gevaccineerd. Kan ik wel deelnemen aan een cursus?

  U bent van harte welkom. U dient wel een recente negatieve sneltest uitslag te hebben. Zie testenvoortoegang.org voor meer informatie over het maken van een afspraak voor een sneltest. 

  Kan ik ook een PCR-test of zelftest gebruiken om toegang te krijgen?

  De uitslag van een PCR-test is ook te uploaden in de CoronaCheck-app en kunt u derhalve ook gebruiken om toegang te krijgen.

  Een zelftest genereert geen QR-code en kan derhalve niet gebruikt worden om toegang te krijgen. U kunt maken voor een geldige sneltest via testenvoortoegang.org

  Ik ben positief getest of ervaar coronagerelateerde klachten waardoor ik niet naar de cursus kan komen. Wat moet ik doen?

  Wij verzoeken u vriendelijk om contact met ons op te nemen via pao-fdr@uva.nl of 020-5253407 zodat wij een passende oplossing kunnen vinden.